Povestea noastră

Povestea Glamadea a început dintr-o pasiune, din pasiunea mea, Mădălina, pentru bijuterii și accesorii unice.

Cum a început totul

De la hobby la business

Povestea Glamadea a început dintr-o pasiune autentică pentru bijuterii, o pasiune care m-a însoțit încă din adolescență. Îmi amintesc cum, în acele zile, investeam fiecare ban în accesorii pe care apoi le transformam pentru a fi cu adevărat unice, adăugându-le elemente distinctive. Această dragoste pentru bijuterii a rămas cu mine de-a lungul anilor, deși drumul meu profesional nu a pornit inițial de aici.
Curiozitatea și admirația celor din jur față de bijuteriile mele m-au încurajat să merg mai departe, să personalizez piese nu doar pentru mine, ci și pentru prietene și colegele de la birou. Așa a început totul, cu o pagină pe Facebook, inițial numită Madeleine’s, unde comunitatea noastră a început să crească, îmbogățită de recomandările și recenziile pozitive. M-am străduit să fiu aproape de fiecare clientă, oferind consultanță și suport constant, ceea ce a făcut diferența.

Când a apărut glamadea

De la pagina de Facebook Madeleine’s la Glamadea.ro

În 2018, am simțit nevoia unei schimbări - așa s-a născut GLAMADEA, un nume creat de mine, care a venit la pachet cu un nou logo și imagine de brand. În 2019, am lansat și site-ul nostru, deși relația directă cu clientele, prin WhatsApp sau Messenger, a rămas preferată.

perioade de criză

Cu fiecare creștere, apar și noi provocări

Pandemia din 2020-2021 a fost un moment de cotitură pentru noi, o perioadă în care întregul univers al bijuteriilor pe care îl construisem cu atâta dragoste a fost zguduit din temelii. Piața evenimentelor, inima afacerii noastre, s-a oprit brusc, lăsându-ne în fața unui viitor incert. În birou, privirile celor 6 angajați ai mei reflectau aceeași întrebare mută:
"Ce va urma?".
A fost momentul în care determinarea mea a fost pusă la încercare, când am înțeles că supraviețuirea înseamnă adaptare. Orientarea afacerii în direcția cadourilor și a articolelor personalizate a fost o decizie născută din nevoia de a găsi lumina într-un tunel întunecat. Îmi amintesc cum mâinile care odinioară creau bijuterii cu măiestrie, acum pictau căni de Crăciun - o schimbare care mi-a adus lacrimi în ochi, nu doar pentru pierderea identității creative, ci și pentru că am înțeles că aceasta era singura cale de a merge mai departe.
Acele momente de criză, pline de nesiguranță și frică, m-au învățat că reziliența și speranța sunt cele mai prețioase bijuterii pe care le putem purta.
Anul 2022 a adus cu sine un nou val de încercări, de data aceasta sub forma războiului, testând încă o dată limitele și capacitatea noastră de a ne reinventa în fața adversității. În ciuda piedicilor, am găsit în noi forța de a ne reorienta atenția către publicul nostru țintă - miresele. A fost un pas îndrăzneț, care, într-un final, ne-a ajutat să ne găsim adevărata chemare.

Anul 2023

Un an al renașterii

Venind după un an plin de provocări, 2023 a reprezentat o renaștere, un an al evenimentelor și al oportunităților. Am îmbrățișat această nouă etapă cu brațele deschise, diversificându-ne oferta pentru mirese și intrând tot mai mult pe segmentul luxury. Ne-am dedicat excelenței, alegând materiale premium și creând modele inedite care să vorbească despre viziunea noastră unică asupra frumuseții și eleganței. Recunoașterea și aprecierea clientelor noastre au fost răsplata supremă pentru toate eforturile, confirmând că direcția aleasă a fost cea corectă.

De ce Glamadea

Misiunea noastră

Sunt permanent conectată la trendurile internaționale, creând modele speciale care reflectă calitatea și satisfacția consumatorului, aspecte esențiale pentru mine. Pentru Glamadea, clientul mulțumit este cel mai important, iar implicarea mea activă în toate aspectele afacerii, mai ales în relația cu clientul, definește filozofia noastră. La Glamadea, pasiunea pentru bijuterii se împletește cu dedicarea pentru excelentă și inovație, creând nu doar produse, ci experiențe memorabile pentru fiecare clientă.