Sari la conținut
Bijuterii argintii sau aurii? Află care ți se potrivesc în funcție de subtonul pielii

Bijuterii argintii sau aurii? Află care ți se potrivesc în funcție de subtonul pielii

Cu siguranță ai auzit expresia "auriul și argintiul se potrivesc fiecărei persoane în funcție de subtonul pielii sale". Ei bine, aceasta este o regulă de aur în lumea modei și a bijuteriilor. Dacă te-ai întrebat vreodată dacă ar trebui să alegi bijuterii argintii sau aurii, haide să descoperim împreună care ți se potrivește cel mai bine în funcție de subtonul pielii tale.

Subtonul pielii: cald sau rece

Primul pas în alegerea bijuteriilor potrivite este să identifici subtonul pielii tale. Subtonul pielii se referă la nuanța de bază a pielii tale, care poate fi fie caldă, fie rece. Iată cum poți să îl determini:

  1. În lumina naturală: Privește-ți încheieturile mâinilor în lumina naturală. Dacă venele tale par mai albastre, ai un subton rece. Dacă par mai verzi, ai un subton cald.

  2. Testul hârtiei: Acest test implică așezarea unei foi albe de hârtie lângă fața ta într-o zonă bine luminată. Dacă pielea ta pare mai roz sau mai albastră în comparație cu hârtia albă, ai un subton rece. Dacă pielea ta pare mai galbenă sau aurie, ai un subton cald.

  3. Încearcă bijuterii: Dacă ai dificultăți în determinarea subtonului pielii tale, încearcă bijuterii aurii și argintii în lumina naturală. Observă care nuanță îți pune în evidență frumusețea și luminozitatea pielii.

Ce bijuterii se potrivesc subtonului cald

Cercei Zion - link

Subtonul cald al pielii tale este cel care se potrivește perfect cu nuanțele aurii ale bijuteriilor. De ce? Ei bine, iată câteva motive pentru care bijuteriile aurii sunt alegerea ideală pentru subtonul cald al pielii:

  • Completare perfectă: Nuanța caldă și strălucitoare a auriului se armonizează cu tonurile calde ale pielii tale. Aceste bijuterii completează și evidențiază frumusețea subtilă a pielii tale, conferindu-i o strălucire naturală.
  • Aspect bogat și sofisticat: Auriul este asociat cu bogăția și eleganța. Prin urmare, bijuteriile aurii adaugă o notă de rafinament și sofisticare oricărei ținute. Poți opta pentru bijuterii aurii simple și clasice sau pentru cele mai elaborate, în funcție de ocazie.
  • Efervescență și vitalitate: Nuanța caldă a bijuteriile în culori aurii poate aduce o notă de efervescență și vitalitate aspectului tău. Poartă bijuterii aurii pentru a-ți sublinia personalitatea vibrantă și entuziasmul.

Ce bijuterii se potrivesc subtonului rece

Set bijuterii Ariela - link

Subtonul rece al pielii tale se completează perfect cu nuanțele argintii ale bijuteriilor. De ce? Iată câteva motive pentru care bijuteriile argintii sunt alegerea ideală pentru subtonul rece al pielii:

  • Completare perfectă: Nuanța rece și strălucitoare a argintiului se armonizează cu tonurile reci ale pielii tale. Aceste bijuterii completează și accentuează tonurile reci ale pielii tale, conferindu-i un aspect radiant.
  • Aspect modern și elegant: Argintul este asociat cu modernitatea și eleganța. Prin urmare, bijuteriile argintii adaugă o notă de rafinament și stil oricărei ținute. Poți opta pentru bijuterii argintii subtile și moderne sau pentru cele mai extravagante, în funcție de preferințele tale.
  • Strălucire subtilă: Nuanța rece a argintului poate aduce o strălucire subtilă aspectului tău. Poartă bijuterii argintii pentru a-ți evidenția personalitatea rafinată și eleganța subtilă.

Ce bijuterii se potrivesc subtonului neutru

Dacă ai un subton neutru, ai noroc! Puteți purta atât bijuterii aurii, cât și bijuterii argintii, deoarece nuanța pielii tale se potrivește cu ambele.

Subtonul neutru înseamnă că pielea ta nu are nuanțe dominante calde sau reci. Acest lucru înseamnă că poți purta cu încredere atât bijuterii aurii, cât și bijuterii argintii, deoarece ambele se potrivesc cu nuanța ta de piele.

Subtonul neutru îți oferă posibilitatea de a experimenta cu diferite tipuri de bijuterii. Poți opta pentru bijuterii aurii într-o zi și pentru bijuterii argintii în alta, în funcție de starea de spirit sau de ținută.

Faptul că poți alege între auriu și argintiu îți permite să completezi și să evidențiezi diferite aspecte ale stilului tău personal. Poți aborda un look clasic și elegant cu bijuterii aurii sau unul modern și rafinat cu bijuterii argintii.

Cu subtonul neutru, nu trebuie să-ți faci griji că bijuteriile tale nu se potrivesc cu hainele din garderoba ta. Ai flexibilitatea de a combina bijuteriile cu orice ținută.

Combinații creative

Nu trebuie să limitezi alegerea bijuteriilor doar la auriu sau argintiu. Poți look-uri interesante și sofisticate combinând bijuterii aurii și argintii. Acest lucru adaugă un element de originalitate și stil la ținutele tale.

În concluzie, alegerea între bijuterii aurii și argintii depinde în mare măsură de subtonul pielii tale. Ținând cont de acest aspect, poți lua decizii informate atunci când îți completezi ținutele cu bijuterii care să te pună în valoare și să-ți accentueze frumusețea naturală.

Alege din gama noastră variată de accesorii damă accesând: https://www.glamadea.ro/collections/all.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea accesoriilor ideale pentru tine ne poți contacta pe Facebook: https://www.facebook.com/glamadea iar noi te vom ajuta cu drag să faci alegerea potrivită.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu o să fie publicată..

Coș 0

Coșul tău este gol

Începe cumpărăturile