Sari la conținut
30% reducere la toată gama de Iarnă
Dăruiești produsele Glamadea cu felicitare și împachetare premium
Cumpără minim 2 produse și primești un cadou Mystery Box!
30% reducere la toată gama de Iarnă
Dăruiești produsele Glamadea cu felicitare și împachetare premium
Cumpără minim 2 produse și primești un cadou Mystery Box!
30% reducere la toată gama de Iarnă
Dăruiești produsele Glamadea cu felicitare și împachetare premium
Cumpără minim 2 produse și primești un cadou Mystery Box!
Accesorii de păr pentru mirese – 5 Sfaturi pentru alegerea perfectă

Accesorii de păr pentru mirese – 5 Sfaturi pentru alegerea perfectă

Când ne gândim la mirese, ne gândim automat la accesorii de păr. Diverse, spectaculoase, aceste accesorii de păr sunt cele ce transformă o femeie în prințesă în ziua nunții.

Ziua nunții este una din puținele ocazii din viață când îți poți accesoriza coafura ca o adevărată prințesă, de aceea sfatul nostru este să nu-ți fie teamă să ieși în evidență cu accesorii de păr deosebite. Fiind un eveniment atât de important, multe viitoare mirese întâmpină dificultăți în alegerea acestor accesorii de păr. Multitudinea de opțiuni și faptul că vorbim de accesorii de păr cu mult mai extravagante și opulente, față de ce suntem obișnuite să purtăm în viața de zi cu zi, poate fi copleșitoare. Dar acest lucru se poate schimba dacă ai un ghid priceput care să te îndrume! 

Atunci când alegi accesoriul de păr pentru ziua nunții trebuie să iei în considerare mai mulți factori, precum: tipul de coafură, voalul, stilul rochiei de mireasă, fizionomia, tema și cromatica nunții și cel mai important, personalitatea și stilul tău.

Mai jos îți prezentăm câteva sfaturi utile care să te ajute în alegerea de accesorii de păr potrivite, astfel încât tu să te simți încrezătoare și sigură pe tine în ziua nunții:

1. Alege accesoriile pentru păr doar după ce te-ai hotărât asupra coafurii de mireasă

Diadema mireasă Divine

Este important să te hotărăști în primul rând asupra coafurii de mireasă și abia apoi asupra accesoriului de păr, deoarece accesoriul de păr va fi astfel mai bine integrat în coafură, formând un look unitar. Astfel, noi îți recomandăm să îți faci o programare la hairstylist-ul preferat pentru o probă a coafurii de mireasă, astfel încât să știi în detaliu ce tip ce coafură preferi, dar și ce coafură ți se potrivește mai bine. După finalizarea coafurii, roagă-ți hairstylist-ul să îți pozeze coafura din toate unghiurile pentru  avea o viziune cât mai clară asupra ei.

După alegerea coafurii, vei avea surpriza să constați că, spre exemplu, cocul înalt pe care l-ai ales va avea nevoie de un accesoriu poziționat dedesubt iar nu deasupra. De asemenea, vei observa că, unele accesorii de păr ce se poartă pe o parte se vor potrivi mai bine cu o coafură dominată de bucle și mai puțin cu un coc simplu, la baza capului.

2. Trebuie să ai în vedere tipul de păr

Diadema mireasă Amadea

Dacă ești una dintre norocoasele înzestrate cu un păr lung și des, cu fir gros, este important să alegi accesorii de păr mai mari, ce să iasă în evidență, nu accesorii care să se piardă în păr. De asemenea, dacă ai un păr fin și rar este indicat să te îndrepți spre accesorii de păr mai finuțe și delicate, astfel look-ul va fi unul armonios, proporțional și confortabil de purtat.

3. Fizionomia este importantă

Diadema mireasă Kassandra

Fizionomia poate fi un factor important în alegerea accesoriilor deoarece anumite forme sau stiluri de accesorii de păr pot accentua sau echilibra trăsăturile feței. De exemplu:

  • Forma feței: Accesoriile cu forme drepte sau unghiulare pot echilibra trăsăturile rotunde ale fetei, în timp ce accesoriile cu forme rotunde pot accentua trăsăturile angulare ale feței.
  • Proporții: Accesoriile cu dimensiuni mari sau voluminoase pot accentua trăsăturile mici sau subțiri ale feței, în timp ce accesoriile mici sau delicate pot echilibra trăsăturile mari sau proeminente ale feței.
  • Fruntea: Accesoriile cu linii orizontale sau verticale pot accentua fruntea lată, în timp ce accesoriile cu linii curbe sau forme circulare pot echilibra fruntea îngustă.

Este important să ții cont de fizionomia ta atunci când alegi accesoriile de păr, astfel încât acesta să se potrivească și să accentueze trăsăturile tale, în loc să le contrasteze.

4. Ține cont de voal, stilul rochiei și tematica nunții

Diadema mireasă Ekaterina

Pentru a te putea decide asupra modelului, formei, materialelor și culorii accesoriului de păr, este important ca înainte să te fi hotârât asupra voalului și rochiei de mireasă, astfel încât look-ul creat să fie unul armonios, iar articolele vestimentare să se completeze și integreze perfect în stilul dorit de tine.

Culoarea accesoriului de păr ar trebui să îți complimenteze ținuta, la fel și modelul și materialele din care este confecționat accesoriul. De asemenea, trebuie să existe o coerență între aceste accesorii de păr și bijuteriile pe care le vei purta.

Totodată, alegerea accesoriului de păr trebuie să țină cont și de tematica nunții. Astfel, dacă îți dorești o nuntă în stil boem, accesoriile alese ar trebui să respecte același stil, astfel încât toate elementele să recreeze atmosfera romantică și visătoare pe care ți-o dorești.

5. Accesoriul de păr trebuie să se potrivească personalității și stilului tău

Diadema mireasă Aleksandrina

Ziua nunții este despre tine, de aceea accesoriile pe care le porți trebuie în primul rând să te reprezinte. Purtând accesorii de păr în acord cu personalitatea ta, vei obține o ținută în care te vei simți confortabil și încrezătoare și care va atrage privirile tuturor.

În concluzie, dacă ai în vedere aceste sfaturi, alegerea accesoriului de păr ideal pentru tine va deveni mult mai ușoară. Și nu uita, nu-ți fie frică să experimentezi și să încerci mai multe variante de accesorii de păr până vei găsi articolul mult visat.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu o să fie publicată..

Coș 0

Coșul tău este gol

Începe cumpărăturile